Prodejna v Praze   |   Pro ČR a SR doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč   |   Dovážíme zboží přímo od výrobců

Novinka: Růžový vosk Mrs. Highbrow
Novinka: Růžový vosk Mrs. Highbrow
Makeup Group
říjen 02, 2022

Vítejte na našem růžovém obláčku. Protože na stránkách máme nádhernou novou značku Mrs. Highbrow z Nizozemska, určenou především pro kosmetičky a brow artisty.

 

K zajištění nejlepšího zážitku pro Vaše zákazníky a vytvoření dokonalého obočí si přečtěte více o naše nové značce zde.

 

Růžový vosk Pinky Pearls od Mrs. Highbrow je horký filmový vosk, který chloupky dobře absorbuje a zároveň je jemný a šetrný k pokožce. Hodí se nejen k odstranění chloupků na obličeji, ale i na zbytku těla.

 

Horký filmový vosk, co to je?

Na rozdíl od pryskyřici a horkého vosku, které zůstávají měkké a musí být odstraněny proužkem, vosk ve filmu ztvrdne. Nanesete ho dřevěnou špachtlí a po vytvrdnutí jednoduše odstraníte. Chloupky jsou pak automaticky odstraněny.

 

Růžový vosk, jaký je rozdíl?

Růžový vosk obsahuje oxid titaničitý, práškovou látku, která mu poskytuje sametovou texturu. Usnadňuje to roztírání vosku a snižuje pravděpodobnost, že vosk přilne k pokožce, zabraňuje podráždění a zarudnutí. Oxid titaničitý také pomáhá rychle snížit teplotu vosku, takže se váš zákazník okamžitě cítí pohodlně.

Porovnáme-li růžový vosk se zlatými a třpytivými voskovými perlami, ty jsou o něco pružnější, a proto jsou vhodnější pro depilaci celého těla, protože růžový vosk je výroben na bázi přírodní pryskyřici.

 

Růžový vosk je dostupný ve 200 gramových sáčcích.

 

Krok 1. Začněte očištěním 

Než aplikujeme růžový vosk, je důležité pokožku dobře vyčistit. Jen tak můžete zabránit zánětu. Get Set Pre Epilation Lotion od Mrs. Highbrow je velmi příjemný gel, který čistí a zklidňuje pokožku.

 

Krok 2. Voskové tajemství od Mrs.Highbrow

Odstranění chloupků voskem bude ještě lepší, když nejprve nanesete tenkou vrstvu ochranného oleje Oil La La.  Tento 100% přírodní olej je speciálně navržený pro použití pod jakýkoliv vosk Mrs. Highbrow. Panacea vytváří na pokožce ochrannou vrstvu, takže na ní nezůstávají zbytky vosku a chloupky se lépe odstraňují. Naneste trochu oleje na dobře vyčištěnou pleť. Přebytek oleje můžete odstranit vatovým tamponem. Použití oleje je velmi ekonomické, protože potřebujete jen malé množství. Mezitím si můžete připravit vosk v ohřívači.

 

Krok 3. Nanéste vosk

Stejně jako ostatní vosky od Mrs. Highbrow se i růžový vosk nanáší špachtlí. Proužky jsou zbytečné. Na obočí použijte úzkou špachtli a při práci na horním rtu a zbytku obličeje střední nebo velkou špachtli.

 

Krok 4. Odstraňte vosk

Když vosk začne tuhnout, na pokožce se vytvoří tvrdá vrstva. Chloupky jsou tedy zaseknuté ve vosku. Nyní stačí vosk sloupnout.

 

Krok 5. Dodatečné ošetření 

Ošetření vždy ukončete přípravkem následné péče. Cool Down After Epilation Mousse je na to perfektní. Přesně to, co pokožka po ošetření voskem potřebuje. Gel zjemňuje pokožku. První výhoda: vlasy zůstanou déle pryč. Druhá výhoda: gel neobsahuje žádný olej a zabraňuje zanícení vlasových folikulů.

 

Výhody depilace s Mrs.Highbrow, které vás zbavíme veškerých pochybnosti:

- Odstraňování chloupků nebylo nikdy tak snadné

- Jemný k pokožce, odstraňuje prakticky všechny chloupky

- Vosk již není příliš horký

- Potřebujete pouze špachtli a žádné proužky

- Super luxusní vzhled, který bude zaručeně slušet vašemu salonu

 

 Vše produkty Mrs.Highbrow jsou vyrobené v EU, ohřívače vosku mají CE certifikace.

 

 

 

Zanechte komentář